Pijn Benen

Wat zijn pijn benen?

Bij pijn benen heb je continu pijn in je benen. Of je nu zit, ligt of loopt; er is altijd een pijngevoel in je benen aanwezig. Dit is niet alleen vervelend, maar vaak is er ook weinig aan te doen.

Wat er wel aan te doen is, is afhankelijk van wat de oorzaak is van pijn benen. Het kan een overbelasting zijn, of misschien een slechte doorbloeding. Of het is helemaal geen lichamelijk aanwijsbare oorzaak.

En dan te bedenken dat je je benen elke dag gebruikt. Stel je eens voor dat je elke dag pijn moet hebben. Dat is vermoeiend en slecht voor je humeur. Ook je omgeving, zoals je gezin of je kinderen of je ouders kunnen er helemaal gek van worden. Door de pijn ben je namelijk ook geestelijk minder flexibel. Vaak ben je dan snel geïrriteerd of kortaf. Hierop zal de omgeving dan weer negatief reageren, waardoor je humeur nog slechter wordt. En wordt je humeur slechter dan kan je lichamelijk ook weer minder hebben. De pijn benen gaan je dan echt opbreken.

En wat is er dan wel aan te doen? Nou heel veel. Het internet staan vol met allerlij adviezen en tips. Deze blog wordt een verzameling over alle informatie over pijn benen. Ik zal het hele internet aflopen voor je om nuttige informatie hierover te publiceren.